top of page

Preverite kako se lahko celo izognete plačilu priključnine!

NAJHITREJŠI INTERNET na trgu, NAJBOLJŠI IZBOR PROGRAMSKIH SHEM in NAJBOLJŠA CENA storitve, je le nekaj od stvari, ki jih želimo od svojega ponudnika storitev. Če zraven dodamo še plačilo priključnine v višini 150EUR v vašem imenu, dobimo operaterja z najbolj zadovoljnimi naročniki 
 

BREZ PRIKLJUČNINE, a res?
Prav ste prebrali! Operater T-2 je od svojih naročnikom pripravljen prevzeti strošek priključnine v višini 150 EUR, in Vam tako zagotoviti brezplačno priključitev na najhitrejše optično omrežje RUNE. Hkrati Vam bo zagotavljal storitve, ki so jih po raziskavi Episcentra naročniki ocenili z najboljšo oceno, in to je razlog, da ga pri Euroconu priporočamo.


Ker morate v roku 90 dni od izvedbe priključka skleniti naročniško razmerje z enim od operaterjev, ne odlašajte! Še danes se pozanimajte za storitve T-2 na optičnem omrežju RUNE, podajte se v svet vrhunske tehnologije in neskončne zabave ter se pridružite NAJBOLJ ZADOVOLJNIM NAROČNIKOM. Zagotovite si ugodnosti, ki so na voljo samo na omrežju RUNE in pozabite na priključnino!

 

Izpolnite obrazec spodaj, mi pa bomo poskrbeli, da bodo predstavniki T-2 pravočasno stopili v stik z vami in vam podrobno predstavili svoje storitve. Več o ponudbi paketov T-2 je na voljo na spletni strani www.t-2.net. Pokličete lahko tudi na 064 064 064, kjer so predstavniki T-2 dosegljivi 24 ur na dan, v kratkem pa Vas bodo obiskali tudi terenski zastopniki.

Eurocon, vaš partner pri naročanju optičnega priključka RUNE in naprednih storitev T-2.

Oddaja povpraševanja po storitvah T-2

Spoštovani, z vpisom vaših podatkov in oddajo obrazca se še ne zavezujete naročilu. Sodelavci T-2 vam bodo prijazno predstavili njihovo ponudbo in šele nato se boste dokončno odločili za sklenitev zavezujočega naročila. Že sedaj si na povezavi: www.t-2.net lahko ogledate njihovo trenutno ponudbo.

Oddaja povpraševanja je bila uspešna.

bottom of page