top of page

OBRAZEC ZA POVPRAŠEVANJE PO OPTIČNEM PRIKLJUČKU RUNE

logotip [Converted].png

Pošiljanje tega obrazca še ne pomeni sklenitve pogodbe o naročilu priključka niti obveznosti za naročilo priključka. Oddaja povpraševanja je brezplačna.

1. Naslov objekta za gradnjo priključka

Objekt ima 4 ali več stanovanjskih enot

2. Potencialni naročnik

Pravna oseba (označi)

* Če e-pošte nimate, lahko vpišete e-poštni naslov bližnje osebe (sorodnik, sosed). Na ta naslov bodo posredovani vsi dokumenti in obvestila, potrebni za izpeljavo naročila optičnega priključka.

3. Naslov stalnega prebivališča potencialnega naročnika

Enako kot naslov priključka?

Če ste označili, da je naslov stalnega prebivališča enak naslovu priključka, podatkov spodaj ni treba izpolnjevati.

4. Lastnik objekta, za gradnjo priključka

Enako kot potencialni naročnik?

Če ste označili, da je lastnik objekta enak potencialnemu naročniku, podatkov spodaj ni treba izpolnjevati.

* Če e-pošte lastnika nimate, lahko vpišete svoj e-poštni naslov. Na ta naslov boste prejeli dokument za pridobitev soglasja lastnika za izgradnjo vašega optičnega priključka.

5. Naslov stalnega prebivališča lastnika objekta

Enako kot potencialni naročnik?

Če ste označili, da lastnik objekta živi na istem naslovu kot naročnik, podatkov spodaj ni treba izpolnjevati.

6. Poslovanje in obveščanje

Pri izbiri elektronskega načina poslovanja, boste dokumentacijo in obvestila prejeli na vpisani elektronski naslov.

E-pošta je obvezen podatek za elektronsko poslovanje; v kolikor ga ne boste navedli, bomo smatrali, da želite poslovati papirnato.

Pri izbiri papirnatega načina poslovanja, boste dokumentacijo prejeli po navadni pošti, dodatno pa vam bodo
zaračunani administrativi stroški poslovanja, v višini 12,5€ z DDV.

arrow&v

Obvesti ponudnike storitev o naročenem in novozgrajenem priključku

Če izberete DA, vam bodo lahko ponudniki storitev (internet, telefon, televizija) poslali svojo paketno ponudbo. To privolitev lahko
kadarkoli prekličete pri posameznem ponudniku.

arrow&v

Če je naslov, za katerega pošiljate povpraševanje, v naboru naslovov, kjer bo RUNE gradil optične priključke, vam bomo na podlagi izpolnjenega obrazca kot pogodbeni partner podjetja RUNE Enia d.o.o. pripravili pogodbo o izvedbi optičnega priključka in soglasje lastnika za izvedbo del. Prejete dokumente je potrebno podpisati in vrniti v skladu z navodili ob prejemu dokumentov. Šele z vračilom podpisane pogodbe in soglasja ter izvedbo plačila po pogodbi bodo izpolnjeni vsi pogoji za gradnjo priključka. V kolikor naročilo priključka za vaš naslov še ni mogoče, bomo vaš obrazec shranili in za vas pripravili pogodbo in soglasje, ko bo predvidena izgradnja v roku 1 leta.

Varstvo osebnih podatkov:
Upravljavec osebnih podatkov je podjetje Eurocon d.o.o., ki bo preverilo, ali izpolnjujete pogoje za naročilo priključka, in v primeru, da pogoje izpolnjujete, bo vaše podatke posredoval podjetju RUNE Enia d.o.o. za namen sklepanja pogodbe o naročilu izgradnje priključka. Posredovanje podatkov je obvezno, če želite naročiti priključek RUNE. Kadarkoli lahko zahtevate dostop do vaših osebnih podatkov, njihov popravek in prenosljivost. Vaše podatke bo Eurocon hranil 5 let od njihovega prejema, RUNE Enia pa v skladu z njihovo politiko zasebnosti, ki je objavljena na: https://www.ruralnetwork.eu/web/wp-content/uploads/2019/10/Politika-zasebnosti_RUNE_v1.0_compressed.pdf. Če ste na obrazcu označili, da dovolite obveščanje ponudnikov storitev o naročenem in novozgrajenem priključku, bo upravljavec vaše podatke lahko posredoval tudi njim. Posameznemu ponudniku lahko kadarkoli prepoveste pošiljanje ponudb, od njega zahtevate dostop do vaših podatkov, njihovo prenosljivost in izbris. Pritožbeni organ na področju varstva osebnih podatkov je Informacijski pooblaščenec RS.

RUNE banner_2021.png
bottom of page