top of page

OPTIČNO OMREŽJE RUNE, je s sodobnimi in naprednimi storitvami pred vašimi vrati. Prvi korak ste naredili že s podpisom pogodbe za optični priključek RUNE. Ne bo odveč, da vas še enkrat spomnimo, da je optično omrežje RUNE edino odprto omrežje, kar pomeni, da boste lahko neomejeno izbirali med ponudniki telekomunikacijskih storitev. V skladu s pogodbo boste morali naročnino za storitve skleniti pri enem od ponudnikov najpozneje tri mesece po izvedbi optičnega priključka. Zato je pomembno, da že danes razmislite in dobro pretehtate odločitev, pri kom boste naročili storitve, ki jih želite in potrebujete. 

Eurocon, d. o. o., ki je uradni partner in trgovski zastopnik za RUNE, je med drugim tudi pogodbeni partner enega od ponudnikov storitev – družbe T-2, ki uporabnikom zagotavlja sodobne in napredne storitve tudi na omrežju RUNE, s tem pa tudi odlično uporabniško izkušnjo.

Zakaj priporočamo T-2? Zato, ker je po raziskavi družbe Episcenter letos že šesto leto zapored operater z najbolj zadovoljnimi naročniki.

Z naročilom storitev pri T-2 boste tudi izdatno prihranili, saj vam T-2 ob sklenitvi in vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev zagotavlja prihranek od 144,00 do 600,00 € (odvisno od izbranega paketa). Še več, v enem od svojih paketov vam prvo leto podari kar 1 Gbit/s/100 Mbit/s hitrosti interneta.

GIGABITNO, mar ne?

Ne odlašajte! Še danes se pozanimajte za storitve T-2 na optičnem omrežju RUNE, podajte se v svet vrhunske tehnologije in neskončne zabave ter se pridružite NAJBOLJ ZADOVOLJNIM NAROČNIKOM. Zagotovite si popust, ki je višji od stroškov samega priklopa na optično omrežje RUNE.

Na povezavi povpraševanje izpolnite obrazec, mi pa bomo poskrbeli, da bodo predstavniki T-2 pravočasno stopili v stik z vami in vam podrobno predstavili svoje storitve. Več o ponudbi paketov T-2 je na voljo na spletni strani www.t-2.net. Pokličete lahko tudi na 064 064 064, kjer so predstavniki T-2 dosegljivi 24 ur na dan.

 

Eurocon, vaš partner pri naročanju optičnega priključka RUNE in naprednih storitev T-2

bottom of page